0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 16 Augustus 2024

    Ontwerp jouw droommeubel: bank, fauteuil of eetkamerstoel

    Ontwerp jouw droommeubel: bank, fauteuil of eetkamerstoel

    Ben je klaar om jouw interieur een frisse en stijlvolle upgrade te geven? Bij Max Wonen bieden we je de mogelijkheid om banken, fauteuils en eetkamerstoelen geheel naar eigen wens te ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een familie bank, comfortabele relax fauteuil of elegante eetkamerstoelen, wij helpen je om jouw droominterieur te realiseren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je huis een plek die echt bij je past.

    Ontdek de eindeloze mogelijkheden

    Onze winkel biedt een uitgebreide selectie aan woonstijlen, perfect om eindeloos inspiratie op te doen voor jouw interieur. Samen met onze interieuradviseurs kun je jouw ideale leefruimte creëren. We bieden een uitgebreide selectie aan afmetingen, materialen en kleuren, zodat jouw bank, fauteuil of eetkamerstoel perfect aansluit op jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

    Creëer de perfecte bank

    Droom je van een bank die volledig op maat is gemaakt? Met ons uitgebreide aanbod aan banken kun je alle kanten op. Wil je een bank met een loungegedeelte? Jij bepaalt of dit aan de linker- of rechterkant komt. Ga je voor een unieke vorm, een royale familiebank, of juist een knusse 2,5-zits? Met meer dan honderd opstellingen kun je precies de bank creëren die bij jou past. Maak je bank extra speciaal door te kiezen voor verschillende stofferingen. Bijvoorbeeld met de elementenbank Boaz, waarbij je elk onderdeel in een andere kleur kunt laten stofferen. Zo geef je jouw interieur een kleurrijke en sfeervolle uitstraling.

    Eetkamerstoelen die perfect bij jou passen

    Eetkamerstoelen moeten niet alleen comfortabel zijn, maar ook jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen. Denk bijvoorbeeld aan onze prachtige velvet eetkamerstoelen Ivy, die je in verschillende materialen en kleuren kunt laten stofferen. Wil je stoelen met of zonder armleuningen? Bekijk dan onze Noah en Kiki velvet eetkamerstoelen, die beide opties bieden en volledig aan te passen zijn met diverse stoffen en kleuren. Voor een vleugje luxe kun je kiezen voor de eetkamerstoelen waarbij je niet alleen de stof, maar ook het onderstel kunt personaliseren, vast of draaibaar. Of ga voor extra gemak met eetkamerstoelen op wieltjes, zoals onze luxe Catja stoelen, verkrijgbaar in verschillende modellen en stofferingen. Zo creëer je de perfecte balans tussen comfort en stijl in jouw eetkamer.

    Fauteuils voor ultiem comfort

    Ben je op zoek naar een fauteuil die zowel stijlvol als comfortabel is, zoals de elegante fauteuil Rhodé? Of heb je misschien behoefte aan een luxe relaxfauteuil met extra functies, zoals opsta-hulp of rug verwarming? Bij Max Wonen hebben we een uitgebreide collectie, waaronder ook weerbestendige fauteuils voor buitengebruik, zoals de outdoor fauteuil Indi. Samen vinden we de fauteuil die perfect aansluit bij jouw leefstijl en wensen.

    Bezoek max wonen en laat je inspireren

    Bij Max Wonen staan we klaar om jou te helpen van je huis een thuis te maken dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden. Samen creëren we een interieur waar je elke dag van geniet.

    Wij zijn zes dagen per week geopend. Kijk voor onze openingstijden op onze website.

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »