Sale - Oktober woonmaand

Oktober is dé woonmaand en bij Max Wonen betekent dat maar één ding: tijd voor de grootste sale van het jaar! Of je nu je woonkamer een make-over wilt geven, de eetkamer een nieuwe look wilt geven, of op zoek bent naar een prachtige kast voor die lege hoek, bij Max Wonen vind je alles wat je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. 

Waarom oktober woonmaand?

De dagen worden korter, het wordt kouder en we brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Het is de perfecte periode om je interieur onder handen te nemen en het extra gezellig te maken voor de herfst en winter. Daarom organiseren we bij Max Wonen de Oktober Woonmaand: dé maand om te profiteren van fantastische kortingen en aanbiedingen op onze uitgebreide collectie meubels en accessoires

Bestel je favoriete meubel met korting

Tijdens de Oktober Woonmaand vind je bij Max Wonen een breed assortiment aan meubels met extra korting. Van comfortabele banken en sfeervolle tafels tot praktische kasten en stijlvolle verlichting, alles is erop gericht om jouw interieur net dat beetje extra te geven. En het mooiste is: we hebben voor elke stijl wat wils!

Betaal in 3 termijnen

Heb je jouw droommeubel gevonden, maar wil je liever niet in één keer betalen? Geen probleem! Bij Max Wonen bieden we de mogelijkheid om je aankoop in 3 termijnen te betalen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over BKR-registratie. Zo kun je direct genieten van je nieuwe meubels en de betaling eenvoudig spreiden.

Eettafel Lima Walnut | 150 cm | Rond

Voorraad onderweg
Oorspronkelijke prijs was:  795,-.Huidige prijs is:  715,50.

Eettafel Lima Walnut | 130 cm | Rond

Voorraad onderweg
Oorspronkelijke prijs was:  695,-.Huidige prijs is:  625,50.

Salontafel Joelle | Set van 3

Voorraad onderweg
Oorspronkelijke prijs was:  549,-.Huidige prijs is:  494,10.

Salontafel Filou | Set van 2

Voorraad onderweg
Oorspronkelijke prijs was:  379,-.Huidige prijs is:  341,10.

Bezoek onze showroom

Wil je de meubels liever eerst in het echt zien? Dat kan natuurlijk! Onze showroom staat voor je klaar en ons team helpt je graag om de juiste keuze te maken. Loop binnen en ervaar de sfeer, de kwaliteit en de service waar Max Wonen voor staat. 

Wacht niet te lang want OP=OP

De Oktober Woonmaand Sale is tijdelijk en veel van onze meubels zijn beperkt op voorraad. Dit betekent dat je er snel bij moet zijn om te profiteren van de beste deals. Wacht dus niet te lang en scoor jouw favoriete items voordat het te laat is. Bezoek onze website en ontdek alle aanbiedingen of kom langs in onze showroom.

Toonaangevende merken

Bij Max Wonen vind je een uitgebreid assortiment meubelmerken zoals Starfurn, Tower Living, Eleonora, By-Boo, Tower Living, PTMD en nog veel meer. Blader door onze merken en vind het meubel dat perfect bij jou past.