Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten, je bestelling, of onze services? Het snelste antwoord op jouw vragen vind je hieronder.

Woonwinkel Havelte

Wil je onze woonwinkel bezoeken in Havelte? Hier vind je alle informatie.

Bestellen & bezorgen

Je favoriete meubel gevonden en je wilt bestellen? Klik dan hier voor alle informatie.

Ruilen & retourneren

Bekijk hier alle informatie over hoe jij je bestelling kan ruilen en of retourneren.

Service & garantie

Benieuwd naar de service- & garantie voorwaarden? Bekijk hier alle details.
1aaf2488-c085-44c0-b7b9-dc84b683f0e6

Max Wonen klantenservice

Bij Max Wonen streven we ernaar om je de best mogelijke service te bieden. Heb je een vraag? Bekijk hier onze openingstijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Dag Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00- 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 13:00 – 17:00

Online meubelen kopen

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Bij Max Wonen kun je online meubels kopen in diverse interieurstijlen. We hebben een sfeervolle woonwinkel in Havelte, vlak bij Meppel. In onze winkel en op onze website vind je onder andere eettafelsstoelensalontafels en ladekasten. Shop online of kom langs in onze woonwinkel in Drenthe.

Onze woonwinkel is zes dagen per week geopend. Plof neer op één van onze banken met een kop koffie en neem gezellig een kijkje aan de Rijksweg Noordzijde 19, 7971 CX Havelte.

STF-9931-3-scaled

Onze experts staan voor je klaar

Bij Max Wonen begrijpen we dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een uitdrukking van jouw persoonlijkheid, stijl en levensvisie. Daarom zijn we er trots op om jou te verwelkomen in onze wereld van eigentijdse meubels, waar design, kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Wij denken met onze klanten mee en geven tips en adviezen over de producten die wij verkopen. Om jou uiteindelijk naar huis te kunnen laten gaan met een voldaan gevoel en hopelijk met die bank, kast of droomtafel die jij in gedachten had.

Neem contact met ons op

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze klantenservice helpt je graag verder

  • E-mail: Stuur je vragen naar onze klantenservice via kl************@ma******.nl . Wij streven ernaar om je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden, meestal binnen 24 uur op werkdagen.

  • Telefoon: Voor direct contact kun je ons ook telefonisch bereiken. Onze klantenservicemedewerkers staan elke werkdag van 10:00 tot 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
Back to Top
✅ Product is toegevoegd aan je winkelwagen