Wij zijn Max Wonen

Sfeervolle woonwinkel in Drenthe

Max Wonen is een sfeervolle woonwinkel in het prachtige Havelte, waar gezelligheid en persoonlijk advies centraal staan. Ons enthousiaste team van ervaren adviseurs helpen je graag om van je huis een echt thuis te maken. Bij ons vind je niet alleen de nieuwste woontrends, maar ook persoonlijke aandacht en advies op maat, zodat je altijd met een goed gevoel naar huis gaat!

Bij Max Wonen draait alles om jouw woonplezier! Van het eerste moment van inspiratie tot het moment dat je nieuwe aanwinst in huis hebt, maken wij er een feest van. Of je nu op zoek bent naar die ene knusse bank, de praktische kast met stijlvolle accessoires, wij staan ​​voor je klaar met persoonlijk advies en frisse ideeën. Met onze passie voor interieur brengen we niet alleen handige tips en verrassende stylingadviezen, maar ook een glimlach op jouw gezicht. Zo wordt winkelen bij Max Wonen niet alleen eenvoudig, maar vooral leuk!
 

Je thuis voelen bij Max Wonen

Je thuis voelen is een persoonlijke ervaring die voor iedereen anders is. De één ontspant graag op de bank met een goede film, terwijl de ander liever wegduikt in een goed boek in een comfortabele fauteuil. Bij Max Wonen begrijpen we dit en daarom bieden we een breed assortiment aan meubels, afgestemd op jouw unieke wensen. Of je nu op zoek bent naar ruime zit- of loungebanken om op te relaxen, stijlvolle fauteuils en heerlijke relaxstoelen, of complete eethoeken voor gezellige diners en spelletjesavonden. Bij ons vind je alles om van jouw huis een echt thuis te maken.
 

Bezoek onze sfeervolle showroom

Bij ons kun je terecht als je opzoek bent naar een nieuw meubel, maar wij zijn meer dan een meubelzaak. Ook verkopen wij prachtige kleden, lampen, decoratie en nog veel meer leuks om jouw huis te pimpen!

Online meubelen kopen

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Bij Max Wonen kun je online meubels kopen in diverse interieurstijlen. We hebben een sfeervolle woonwinkel in Havelte, vlak bij Meppel. In onze winkel en op onze website vind je onder andere eettafelsstoelensalontafels en ladekasten. Shop online of kom langs in onze woonwinkel in Drenthe.

Onze woonwinkel is zes dagen per week geopend. Plof neer op één van onze banken met een kop koffie en neem gezellig een kijkje aan de Rijksweg Noordzijde 19, 7971 CX Havelte.

STF-9931-3-scaled

Onze experts staan voor je klaar

Bij Max Wonen begrijpen we dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een uitdrukking van jouw persoonlijkheid, stijl en levensvisie. Daarom zijn we er trots op om jou te verwelkomen in onze wereld van eigentijdse meubels waar design, kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Wij denken met onze klanten mee en geven tips en adviezen over de producten die wij verkopen. Om jou uiteindelijk naar huis te kunnen laten gaan met een voldaan gevoel en hopelijk met die bank, kast of droomtafel die jij in gedachten had.

✅ Product is toegevoegd aan je winkelwagen